venerdì 4 marzo 2011

Droguri psihiatrice si mafie

,,- intuitiv, nu am avut niciodată încredere în diagnosticele psihiatrice, fiindcă este mai mult decât evident pentru oricine, că dinamica şi fiziologia creierului uman continuă sa rămână o enigmă pentru medicină, chiar şi în acest secol.,, scrie Matt in blogul lui care merita toata atentia si citit din scoarta in scoarta.

Ceea ce am citit banuiam, gandeam, credeam ca se intampla. El nu a facut altceva decat sa-mi intareasca ideea de a evita orice drog de orice natura si de a-mi confirma teoriile despre Era noastra .
Nu are sens sa spun altceva, cititi articolul, spune tot.

"Cred că vom fi martorii unei uriaşe rate de creştere a violenţei, sinuciderilor şi comportamentelor bizare cum nu s-a mai văzut. Şi asta fiindcă numai în ultimii 60 de ani, am început să ne intoxicăm global creierele, cu aceste incredibil de toxice substanţe." Sustin aceasta parere, am spus-o si o spun copiilor mei si prietenilor fara sa fi citit acest text.

Evitati filmele violente, nu duc decat la violente si minti bolnave, generatia de dupa noi sunt injectati cu ,,televenin,, in fiecare zi. In ultimul timp suntem bombardati cu ,, sange, crime, violuri si pornografie,,. Aveti grija de copilasii dumneavoastra! Nu v-ati intoxicat deja? Inainte nu ma uitam la tv, dar in ultimul timp recunosc ca sunt prietena cu telecomanda... multe din filme le-as interzice, nu ne invata decat cum sa ne torturam, nu transmit decat un singur mesaj si anume acela ca suntem o lume de masochisti.

Cititi si trageti concluzii dumneavoastra

Nessun commento: