mercoledì 2 marzo 2011

Ce isi doresc femeile?


hmmmm Ce isi doresc femeile... pai sa vedem...
Cred ca isi doresc in primul rand sa fie iubite, sa fie respectate si sa vedem ca le pasa. Cui? Barbatilor, evident. De ce? Pur si simplu.

Noi femeile cu toanele noastre, noi cu Sindromul Premenstrual imposibil de suportat, noi cu aspiratorul nostru zgomotos, noi cu pretentiile noastre de diva, noi cu celulita noastra ce ne dispera si dracii care-i avem pe manechinuitele de la tv, noi cu parturile noaste inghesuite ca nu putem sa dam o educatie proasta pruncilor si nici sa ne sifonam imaginea in fata sotilor de la care avem pretentia sa auzim zilnic ,,Te iubesc,, si ar trebui sa mirosim a Chanel, noi cu fata sifonata de dimineata si de spate, unghiile roase ca suntem in criza si de mai important este ce ingurgitam decat sa ne facem manichiura ( Da...azi ce mancam?), noi cu fundul nostru (candva)sexi care se mareste pe zi ce trece, noi cu lamentarile noastre ca nu avem buzele siliconate date pe spate, noi cu ,,gatul matii,, lung de lebada, cu pomenirea ,,mortilor matii,, ca doar poama nu sare departe de pom si din cand in cand trebuie sa-ti aduca aminte si sa o aduca in discutiile noastre ,,fierbinti,, si pe mama, nu de alta da sa nu ne uitam radacinile.
Noi, noi, noi femeile, gingase si firave pentru care la prima intalnire iti tremurau picioarele incaltat in pantofii lui tactu si nu stiai cum sa intri in gratii, sa fii mai romantic si atragator, acum nu-ti vine sa mai ridici capul din ziarul de dimineata sa nu-ti strice ziua ,,privelistea,, cu bigudiurile cat roata de la caruta ... ahhhh noi femeile pline de defecte si greu de suportat... recunoasteti ca nu puteti trai fara noi.

Sunt femeie, nu sunt complicata, sunt relativ simpla, lasa capacul de la wc si o sa incerc sa iti soptesc ,Te iu...,, oi fi genetic structurata altfel?? hmmmmm

Cei dinaintea ta s-au salvat :d


Te iubesc, crede-ma


Nessun commento: